Spring til indhold

Vejledninger om indeklima

header image
billede
åbne_vinduer

Hvilke indeklimaudfordringer skal I være opmærksomme på? Og hvordan arbejder man pædagogisk med indeklimaet?

 

Få svaret i et gratis oplæg fra DCUM! I efteråret 2022 tilbyder vi nemlig gratis oplæg om indeklima og koblingen til den pædagogiske praksis.

I oplægget vil I blandt andet høre mere om typiske indeklimaudfordringer på en skole som jeres, hvordan I selv kan undersøge indeklimaet og hvordan I selv kan arbejde med både tekniske og pædagogiske indeklimaløsninger. I oplægget vil der være plads til dialog og spørgsmål, så I får sparring på indeklimasituationen på jeres skole.

Oplæggene, som varer ca. 45 minutter, afholdes i efteråret 2022 og fordeles efter først til mølle princippet. Så tag fat i din AMR, skolebestyrelse, serviceleder eller ledelse og book DCUM til et gratis oplæg.

For booking af gratis oplæg kontakt  Ulla Kjærvang, [email protected] eller 72 26 54 22

Pil_Blaa_bred_op.png

 

 

Herunder kan du læse og downloade DCUMs fire vejledninger, som indeholder alt, hvad du bør vide om indeklima.

Udover grundlæggende viden om hver af de fire indeklimaparametre lys, lyd, luft og temperatur beskriver vejledningerne, hvilken betydning indeklimaet har for undervisningen i lokalerne, og hvordan elever og studerende påvirkes af indeklimaet. Vejledningerne beskriver også, hvilke lovkrav der er til indeklimaet i undervisningslokaler og giver anbefalinger til, hvordan skolen selv kan arbejde med at sikre et godt indeklima.

Vejledningerne tager udgangspunkt i elever og studerendes ret til et sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt undervisningsmiljø, som undervisningsmiljøloven foreskriver.

Se også DCUMs gratis app IK-tjek til kortlægning af indeklimaet i jeres lokaler.

 

                            

 

 

Mere om indeklima

læs mere