Spring til indhold

Værktøjer til UMR (undervisningsmiljø-repræsentant)

header image
billede
STMBordfodbold.jpg

Elever skal være med til at påvirke deres undervisningsmiljø. Derfor har alle elever ret til at have undervisningsmiljørepræsentanter (UMR). UMR skal være med til at sikre at elevernes perspektiv tages med, når skolen arbejder med undervisningsmiljøet. 

Igennem UMR har elever mulighed for at præge skolen og undervisningsmiljøet. UMR har mulighed for at skabe de forandringer, der gør skolen, til et rart sted at være. UMR skal gå forrest og sikre at egne og andre elevers oplevelser, ønsker og ideer bliver bragt i spil på skolen. Her på siden kan du finde inspiration og værktøjer til arbejdet som UMR. Siden vil løbende blive opdateret med nye værktøjer.

UMR kursus

I 2020 lancerer DCUM et kursus, som klæder elever på til at varetage rollen som UMR.

Hvis dette har din interesse, kan du kontakte projektleder:

 

Undervisningsmiljøvurdering -Sådan!

læs mere

 

 

<<  hent UMR Dialogværktøj: ta' en snak om undervisningsmiljøet

læs mere

DCUMs netværk

DCUM deltager i netværk og driver egne netværk for at samle og dele viden og inspiration om børne- og undervisningsmiljø. 

 

 

 

 

læs mere
SMpiger_verdenskort.jpg

Tilsyn med undervisningsmiljøet

Som tilsynsmyndighed vil DCUM arbejde for at sikre et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø for alle elever og studerende, som er omfattet af undervisningsmiljøloven. 

DCUM anser inddragelse af elever og studerende i skolens arbejde med undervisningsmiljøet som en forudsætning for at skabe et godt undervisningsmiljø. Tilsynet bestræber sig derfor på, at elevernes og de studerendes stemme bliver hørt i alle tilsynssager.

læs mere
20070425-027.jpg