Spring til indhold

Vejledninger omkring indeklima

header image
billede
åbne_vinduer

Hvilke indeklimaudfordringer skal I være opmærksomme på? Og hvordan arbejder man pædagogisk med indeklimaet?

 

Få svaret i et gratis oplæg fra DCUM! I efteråret 2022 tilbyder vi nemlig gratis oplæg om indeklima og koblingen til den pædagogiske praksis.

I oplægget vil I blandt andet høre mere om typiske indeklimaudfordringer på en skole som jeres, hvordan I selv kan undersøge indeklimaet og hvordan I selv kan arbejde med både tekniske og pædagogiske indeklimaløsninger. I oplægget vil der være plads til dialog og spørgsmål, så I får sparring på indeklimasituationen på jeres skole.

Oplæggene, som varer ca. 45 minutter, afholdes i efteråret 2022 og fordeles efter først til mølle princippet. Så tag fat i din AMR, skolebestyrelse, serviceleder eller ledelse og book DCUM til et gratis oplæg.

For booking af gratis oplæg kontakt  Mikkel Windfeld, [email protected] eller 41 94 89 09

Pil_Blaa_bred_op.png

 

 

Herunder kan du læse og downloade DCUMs fire vejledninger, som indeholder alt, hvad du bør vide om indeklima.

Udover grundlæggende viden om hver af de fire indeklimaparametre lys, lyd, luft og temperatur beskriver vejledningerne, hvilken betydning indeklimaet har for undervisningen i lokalerne, og hvordan elever og studerende påvirkes af indeklimaet. Vejledningerne beskriver også, hvilke lovkrav der er til indeklimaet i undervisningslokaler og giver anbefalinger til, hvordan skolen selv kan arbejde med at sikre et godt indeklima.

Vejledningerne tager udgangspunkt i elever og studerendes ret til et sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt undervisningsmiljø, som undervisningsmiljøloven foreskriver.

Se også DCUMs gratis app IK-tjek til kortlægning af indeklimaet i jeres lokaler.

 

                            

 

 

Ungdomsuddannelser: Deltag i gratis webinar om indeklima på skolen.

I efteråret 2022 afholder vi gratis webinarer om indeklima til de danske ungdomsuddannelser.  På webinaret kan I høre mere om konsekvenserne af et dårligt indeklima og hvad man kan gøre ved det. 

Et webinar varer ca. 45 minutter og henvender sig til lærere, ledere og arbejdsmiljørepræsentanter. Der vil være plads til både spørgsmål og dialog, ligesom I også vil få gode råd med på vejen. 

 

Kontakt Mikkel Windfeld på [email protected] hvis du vil vide mere.

 

Tilmelding til webinar nederst på siden. 

 

Mere om indeklima

læs mere

 

 

Tilmelding webinar: Indeklima på ungdomsuddannelserNår du tilmelder dig dette accepterer du samtidig, at vi gemmer dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig informationer ifbm webinaret. Du kan læse mere HER.