Spring til indhold

Trivsel på uddannelsesinstitutioner

header image
billede
STAula.jpg

BFA Velfærd og Offentlig administration har udviklet redskaberne "Klassens time" og "Trivsel i fællesskab" målrettet uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

De to nye redskaber er en form for to-i-én redskaber. De supplerer hinanden, men kan også bruges hver for sig. Udover redskaberne præsenteres også en film samt en quiz.

De to redskaber har begge tilhørende PowerPoints samt programmer for interventionerne. Læs mere og download redskaber og tilhørende materialer på deres individuelle materialesider herunder.

 

 

BFA Velfærd og Offentlig administration

Et godt samarbejde er væsentligt for et godt arbejdsmiljø nu og i fremtiden.

  • i BFA samarbejder arbejdsgivere og arbejdstagere om at udvikle information, inspiration og vejledning. BFA udarbejder konkrete værktøjer, så arbejdspladser kan handle og forebygge lokalt. 
  • BFA præsenterer ambitiøse forebyggende løsninger, som baserer sig på erfaring fra arbejdspladser og på forskning. Løsninger som tager udgangspunkt i de problemer, der skal løses nu og de problemer, som kan opstå.
  • Læs mere om BFA her

 

 

DCUMs netværk

DCUM deltager i netværk og driver egne netværk for at samle og dele viden og inspiration om børne- og undervisningsmiljø. 

 

 

 

 

læs mere
SMpiger_verdenskort.jpg

Tilsyn med undervisningsmiljøet

Som tilsynsmyndighed vil DCUM arbejde for at sikre et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø for alle elever og studerende, som er omfattet af undervisningsmiljøloven. 

DCUM anser inddragelse af elever og studerende i skolens arbejde med undervisningsmiljøet som en forudsætning for at skabe et godt undervisningsmiljø. Tilsynet bestræber sig derfor på, at elevernes og de studerendes stemme bliver hørt i alle tilsynssager.

læs mere
20070425-027.jpg