Spring til indhold

Job hos DCUM

20070425-027.jpg

 

 

April 2023: DCUM søger ny direktør

Kender du én, som kan og vil stå i spidsen for et nationalt arbejde med gode fællesskaber for børn og unge? eller er det måske dig? Så er chancen her nu, for DCUM skal have ny direktør ...

Vi skal bruge en, som har mod, evne og lyst til at profilere både sig selv og DCUMs rolle som garant for børn og unges trivsel. Den nye direktør skal have styr på både strategi, økonomi, fundraising, projektarbejde, overordnet ledelse og et personale, der repræsenterer en bred uddannelsesbaggrund fra jurist, pædagogiske konsulenter og generalister.

Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2023 kl. 23.59. Samtaler planlægges afholdt hhv. den 13. og 22. juni 2023. Der vil være test og blive taget referencer mellem de to samtaler.

Se stillingsopslaget hos Mercuri Urval her

 

 


Maj 2023: Konsulent til DCUMs myndigheder (Barselsvikariat)

Er du optaget af børn og unges rettigheder og trivsel når de går i dagtilbud, skole eller uddannelse? Så har vi et spændende barselsvikariat til dig hos Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM).

Dine opgaver

Dine opgaver vil bestå i at behandle klager over mobning i Den Nationale Klageinstans mod Mobning sammen med myndighedens team, der består af to juridiske konsulenter samt to studentermedhjælpere. Klageinstansen ligger hos Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM). Derudover skal du bidrage i DCUMs arbejde med at føre tilsyn med undervisningsmiljø, hvor du blandt andet skal sagsbehandle enkeltsagstilsyn samt sikre vejledning til relevante målgrupper.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde selvstændigt og tage ansvar, og er grundig i din opgaveløsning. For at trives i rollen, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, når du på samme tid sidder med vidt forskellige opgaver. Du skal også have mod på at gå i dialog og samarbejde med de mange forskellige interessenter i forhold til både klageinstans og tilsynsmyndighed – både i form af borgere og samarbejdspartnere. Du trives med deadlines og kan formulere dig klart og tydeligt i både skrift og tale.

Dine styrker og kompetencer

 • du kender til forvaltningsloven og offentlighedslovens bestemmelser
 • du har en relevant uddannelsesbaggrund som jurist, socialrådgiver eller lign.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med sagsbehandling
 • du er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler
 • du har gode it-kundskaber og måske endda erfaring med journaliseringssystemer
 • Har lyst og mod på telefonbetjening/rådgivning

Vi tilbyder et barselsvikariat i et ambitiøst miljø, hvor

 • vi hjælper hinanden med at løse opgaver på højt fagligt niveau og bidrager til gensidig faglig udvikling
 • du får øget kendskab til god sagsbehandling
 • vi gør vores bedste for at yde god service til borgere og samarbejdspartnere
   

Ansættelsesvilkår

Du ansættes til 37 t/uge med tiltrædelse den 1. august 2023. Ansættelsesforholdet ophører 31. august 2024. Du ansættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og din faglige organisation.

Hør mere om stillingen hos juridisk konsulent, Bitten Gjesager på tlf. 72 26 54 18 eller hos chefkonsulent Lisbeth Alnor på tlf. 72 26 54 23.

Ansøgningsfrist er mandag d. 5. juni 2023.