Spring til indhold

Job hos DCUM

STpige_rødhåret.jpg

  Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

Pædagogisk konsulent til ungdomsuddannelsesområdet (opslået 6.juli 2020)

Vil du være med til at skabe trivsel og gode undervisningsmiljøer for elever på ungdomsuddannelserne? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske konsulent.

DCUM søger en pædagogisk konsulent der kan bidrage til centrets mangeartede opgaver og projekter på ungdomsuddannelsesområdet (erhvervsskoler og gymnasier).

Dine opgaver

I stillingen kommer du til at bidrage til centrets igangværende og forestående aktiviteter, som bl.a. omfatter STEM projekter, uddannelse af Undervisningsmiljørepræsentanter (UMR) og et nyt erhvervsskoleprojekt om trivsel, motivation og lyst til læring. Derudover vil du komme til at rådgive skoler/uddannelsesinstitutioner i relation til deres trivselsarbejde, bl.a. omkring forebyggelse af mobning, motivation og elevinddragelse, de fysiske rammer og undervisningsmiljøvurderinger, elevtrivselsmålinger etc.

Du kommer desuden til at omsætte og formidle viden til praksis gennem artikler, oplæg og workshops om undervisningsmiljø. Du skal derfor være en dygtig formidler skriftligt såvel som mundtligt.

Som pædagogisk konsulent indgår du i tæt samarbejde med både DCUMs øvrige konsulenter og forskellige eksterne parter lige fra elever, undervisere, og skoleledelse, til interesseorganisationer, myndigheder og ministerier.

Dit primære arbejdsområde vil være ungdomsuddannelserne, men du skal have mod på at arbejde bredt ind i DCUMs samlede opgaveportefølje.

Din profil

 • du har en relevant uddannelsesbaggrund
 • du har indsigt i og praktisk erfaring fra ungdomsuddannelsesområdet, gerne erhvervsskolesektoren
 • du har gode formidlingsevner og vil gerne stå på podiet
 • du har drive, er løsningsorienteret og holder dine deadlines
 • du har erfaring med interviews og workshops
 • du har erfaring med at afrapportere skriftligt

Har du erfaring med fondsansøgninger vil det være en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder

 • et job i et ambitiøst miljø, hvor vi vægter kvalitet og faglig udvikling gennem konstruktiv og anerkendende kollegial sparring.
 • en uformel arbejdsplads med plads til et godt grin.
 • 37 t/uge i en tidsbegrænset stilling indtil udgangen af 2021. Mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Du ansættes i henhold til aftale mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, kan du fra uge 31 kontakte direktør Jannie Moon Lindskov på 41948905.

Din ansøgning skal sendes til [email protected] senest den 14. august 2020. I emnefeltet skriver du ”Pædagogisk konsulent til UU”. Vi forventer at holde samtaler fredag den 21.8. Tiltrædelse snarest muligt.  

Om DCUM

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. 


 

 

 


Kommunkationspraktikant -efterår 2020

Vil du arbejde med kommunikation på børne- og uddannelsesområdet?

Så er det måske dig, der skal være praktikant hos Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM i efteråret 2020. I din praktik hos DCUM vil du vil få mulighed for at arbejde aktivt med en bred vifte af kommunikationsopgaver  inden for børne- og undervisningsmiljøområdet. Du vil få mulighed for at sætte dine akademiske kompetencer i spil og prøve kræfter med ’virkeligheden’ ligesom du får egne ansvarsområder i kommunikationsafdelingen. Som praktikant bliver du del af DCUM- holdet i forhold til alle centrets aktiviteter, og vil samtidig imødekomme eventuelle særlige interesseområder samt dit studiets krav til praktik.

 

Din profil

 • Du er i gang med en akademisk uddannelse inden for f.eks. kommunikation, dansk eller journalistik. 
 • Du har styr på dine virkemidler og skriver fejlfrit til enhver målgruppe.
 • Du er ikke bange for selvstændigt køre en opgave fra start til slut.
 • Du kan bevare overblikket og arbejde effektivt med mange opgaver på én gang.
 • Du kan lide at sætte dig ind i nye emneområder.
 • Du har interesse for eller erfaring med at skrive artikler og debatindlæg til presse og fagmedier.
 • Du har interesse for eller erfaring med at arbejde i Umbraco (CMS).
 • Du har erfaring med Adobepakken (særligt Inddesign og Photoshop).
 • Du har evt. interesse eller erfaring indenfor fundraising til projekter.

 

Om DCUM

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Centeret producerer, bearbejder og formidler viden på forskellige måder f.eks. via undersøgelser og dialogværktøjer, så det fører til handling og udvikling, der styrker børns, elevers og studerendes trivsel og læring. Vores medarbejderstab er tværfaglig, hvor alle bidrager med hver deres faglighed i centrets fælles opgaveløsning. Hos DCUM er der højt humør i hverdagene og altid plads til faglig sparring.

 

Yderligere oplysninger

Som udgangspunkt er praktikken tiltænkt med opstart 17. august til udgangen af december, og med en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Dog vil der selvfølgelig være mulighed for individuelle aftaler, så det passer ind i de studiemæssige krav. Arbejdet foregår på vores kontor i Randers Centrum tæt på Banegården. Der er mulighed for hjemmearbejdsdag fredage, samt fuld forståelse for deltagelse i studierelevante aktiviteter under praktikken. Alt efter behov vil DCUM sørge for 50 % kørselsgodtgørelse.

Hør mere om stillingen hos analysekonsulent Lea Høxbroe Jeppesen tlf. 72 26 54 01.

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til [email protected]. Samtaler forventes afholdt løbende. Husk at mærke din ansøgning ’Praktik_efterår2020’.

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø  "