Spring til indhold

Job hos DCUM

20070425-027.jpg

 

 


DCUM søger ny chefkonsulent med personaleledelse


Er du optaget af børne- og undervisningsmiljøer? Er du analytisk stærk og kan lede både strategisk og fagligt? Så er du måske den nye chefkonsulent til DCUMs ledelsesteam.

Som chefkonsulent hos DCUM skal du være med til at føre centrets nye strategi ud i livet. Centret er i en positiv udvikling, som du skal være med til at fortsætte, og samtidig sikre stabil drift og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du bliver del af et velfungerende og ambitiøst ledelsesteam bestående af centrets direktør og i alt to chefkonsulenter, som sammen med centrets øvrige ansatte arbejder for at sikre og udvikle gode børne- og undervisningsmiljøer i dagtilbud og grundskoler, samt på ungdoms- og voksen- og videregående uddannelser.

Du skal være med til at skabe fokus og balance i forhold til DCUMs mange målgrupper og interessenter, centrets lovmæssige opdrag og faglige bredde (fysisk, psykisk og æstetisk børne- og undervisningsmiljø). Alt sammen for at skabe mest mulig værdi for dem det hele handler om: børnene, eleverne og de studerende.

Du bliver chefkonsulent i en organisation som har…

 • en kompetent, nysgerrig og engageret personalegruppe med en høj (tvær)faglighed.
 • en flad struktur med fokus på varierede inddragelsesprocesser.
 • mange målgrupper og et bredt interessentlandskab.
 • stor erfaring i at omsætte viden til praksis.

Jobprofil og opgaver

DCUMs nye chefkonsulent refererer til centrets direktør. Se DCUMs organisationsdiagram. I det følgende beskriver vi de væsentligste opgaver knyttet til stillingen. Opgaveløsningen sker i et ligeværdigt samspil og sparring i ledelsesteamet.

Personaleledelse
Som chefkonsulent deler du personaleledelse af medarbejdere med centrets anden chefkonsulent. Vi søger en personaleleder som prioriterer og evner at få det bedste frem i medarbejderne ved at være lyttende, inspirerende og tydelig.

Faglig ledelse og kvalitetssikring
Du skal være med til at sætte barren højt i forhold til faglig relevans og kvalitet i centrets projekter og generelle profil. Som projektejer på udvalgte projekter skal du være med til at understøtte en konstruktiv, kritisk og refleksiv praksis internt på DCUM. Du skal således kunne understøtte og udvikle medarbejdernes tilgang til den faglige kvalitet i deres opgaver.

Partnerskaber
Du skal være med til at udvikle en stærk strategisk retning for centrets arbejde med partnerskaber. Med dette arbejde ønsker vi at styrke DCUMs vidensfundament, samarbejdsflader og position gennem partnerskaber og fondsprojekter. 

Synlighed og samarbejder
I forlængelse til ovenstående vil du også som en del af DCUMs ledelse skulle repræsentere DCUM i forskellige eksterne sammenhænge ligesom du vil skulle videreudbygge DCUMs netværk ved at etablere og vedligeholde relationer såvel som at opbygge nye.

Daglig drift
Som en del af ledelsen vil du også blive ansvarlig for opgaver af HR-, it- og administrativ karakter. Disse ansvarsområder fordeles i ledelsen og udføres af udvalgte konsulenter. Derudover vil du skulle bidrage til årsrapport, resultatplaner, samt sparring med centrets bogholder og direktør i forhold til centrets økonomi og budgetopfølgning.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i en organisation i udvikling, hvor du bliver del af et relativt nyopstartet ledelsesteam. Du får god mulighed for at præge centrets udvikling såvel som egne opgaver.

Du bliver del af et arbejdsfællesskab, hvor der er plads til humor og socialt samvær, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor vi værdsætter åben dialog og plads til forskellighed.

Personprofil

 • Relevant uddannelse på kandidatniveau gerne suppleret af lederuddannelse
 • Erfaring med ledelse af medarbejdere
 • Viden om og gerne praktisk erfaring med udvikling af børne- og undervisningsmiljøer
 • Forståelse for den politiske dagsorden i en statslig organisation
 • Erfaring med at opdyrke og deltage i partnerskaber og eksterne samarbejder
 • Lyst til at arbejde i en projektorganiseret organisation
 • Stærke kommunikative evner – skriftligt såvel som mundtligt
 • Analytisk og strategisk stærk

Som person er det vigtigt, at du er visionær og engageret, samt relationel stærk og samarbejdsdygtig – både internt og eksternt. Du skal have en synlig, inddragende og tillidsskabende ledelsesstil og samtidig være i stand til at træffe og kommunikere både lette og svære beslutninger. Du er procesorienteret med et blik for fremdrift, og agerer ansvarligt og loyalt i forhold til organisationen, kollegaerne og dig selv.

Aflønning og øvrige ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets aftale med den relevante faglige organisation.

Ansættelsesproces

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og evt. bilag til [email protected] Skriv ”Chefkonsulent” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 30.10.2022. Hvis du bliver udvalgt til samtale, så hører du fra os umiddelbart efter. Første samtalerunde finder sted den 4.11.2022. De kandidater der inviteres til en anden samtale inviteres ligeledes til en walk & talk med DCUMs direktør imellem første og anden samtalerunde. Anden samtalerunde finder sted den 16.11.2022. Til samtalen vil du skulle forberede en mindre case, som vi drøfter til samtalen.

Stillingen ønskes besat pr. 1.1.2023 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Jannie Moon Lindskov på [email protected] eller på telefonnummer 72265405 i tidsrummet 9-15. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Relevante links

Om DCUM

DCUMs strategi, mission og vision

DCUMs værdigrundlag