Spring til indhold

Job hos DCUM

20070425-027.jpg

 


 

Timelønnet kursusholder

Ansøgningsfrist 23. januar 2022

Vil du være med til at styrke elevdemokratiet og sikre, at skoleelever bliver hørt? Så er du måske DCUMs nye timelønnede underviser.

Som timelønnet underviser hos Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) bliver din primære opgave at afholde undervisningsmiljørepræsentant-kurser i samarbejde med elevorganisationen Danske Skoleelever. På kurserne får eleverne viden om undervisningsmiljøet og bliver indført i deres rolle undervisningsmiljørepræsentanter (UMR).

Du vil blive en del af et nyoprettet UMR-korps, hvor DCUM i samarbejde med Danske Skoleelever uddanner skoleelever på mellemtrinnet og i udskoling. UMR-korpset er et nationalt korps, og derfor vil hele Danmark være din arbejdsplads. DCUMs fysiske arbejdsplads i Randers vil være din arbejdsbase, hvor du skal deltage i status- og evalueringsmøder. Kurserne foregår i dagtimerne og vil også kunne afvikles online i de tilfælde, det er nødvendigt.

Du vil gennemgå et oplæringsprogram, hvor du med viden om DCUMs generelle virke og om selve UMR-kurset bliver klædt på til opgaven. Som del af UMR-korpset bliver du tilknyttet en eller flere faste medarbejdere fra DCUM. I vil som team afholde statusmøder med henblik på sparring, tilbageløb, evaluering og videre udvikling af kurserne.

Korpset er et nyt tiltag fra DCUM, og du vil derfor kunne være med til at udvikle på konceptet undervejs. Du kan læse mere om UMR-kurserne her. Hvis du vil læse mere om det lovgivningsmæssige på området, kan du læse mere her.

Din profil

Vi lægger vægt på følgende

  • Du har erfaring med og interesse i undervisning (f.eks. relevant pædagogisk eller uddannelsesfaglig uddannelse eller hvis du er under uddannelse)
  • Du er pædagogisk velfunderet og har gerne erfaring med klasseledelse
  • Du er fleksibel og kan afholde kurser i dagtimerne
  • Du har lyst til at repræsentere DCUM
  • Du er ansvarsbevidst
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort og en bil til rådighed

Vi tilbyder

  • En fleksibel deltidsstilling (antal timer drøftes individuelt ved ansættelse)
  • et spændende job hvor du får erfaring med at facilitere undervisningsaktiviteter
  • et arbejde, hvor du kan styrke dine faglige kompetencer i praksis
  • viden om, hvordan man kan øge elevers medbestemmelse inden for undervisningsmiljø i grundskolen

Yderligere oplysninger og ansøgning

Du ansættes i henhold til aftale mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte souschef Bo Leervad Christensen på [email protected].  

Din ansøgning skal sendes til [email protected] senest d. 23.1.2022. I emnefeltet skriver du ”UMR-korps”. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse efter aftale.


 

 

 

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø  "