Spring til indhold

Job hos DCUM

STpige_rødhåret.jpg

  Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

Praktik hos DCUM i foråret 2020

Har du interesse for at arbejde indenfor børne- og uddannelsesområdet og en lyst til at omsætte viden til praksis?

Så er det måske dig, der skal være praktikant hos Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM i foråret 2020. I din praktik hos DCUM vil du vil få mulighed for at indgå som en aktiv medspiller i vores undersøgelser og udvikling af materialer inden for vores kerneområde, børne- og undervisningsmiljø. Du vil få mulighed for at sætte dine akademiske kompetencer i spil og prøve kræfter med dit studium og få egne ansvarsområder. Derudover vil du få en praktik, hvor du bliver set som en del af holdet og deltager på lige fod i centerets øvrige aktiviteter, ligesom der vil blive taget højde for dine egne interesseområder samt dit studiets krav til praktik.

 

Din profil

  • Du er indskrevet på en humanistisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har mulighed for indgå i praktik som del af din uddannelse i foråret 2020
  • Du har kendskab til eller erfaring med kvalitative og/eller kvantitative analyser og undersøgelser
  • Du har en skarp pen og har øje for målrettet formidling
  • Du kan arbejde selvstændigt, men ser en stor værdi i at samarbejde
  • Du kan lide en arbejdsplads med varierende opgaver og har lyst til at bidrage med din faglighed
  • Du er udviklingsorienteret og vægter faglig sparring 

 

Om DCUM

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Centeret producerer, bearbejder og formidler viden på forskellige måder f.eks. via undersøgelser og dialogværktøjer, så det fører til handling og udvikling, der styrker børns, elevers og studerendes trivsel og læring. Vores medarbejderstab er tværfaglig, hvor alle bidrager med hver deres faglighed i centrets fælles opgaveløsning. Hos DCUM er der højt humør i hverdagene og altid plads til faglig sparring.

Du kan læse mere om os her.

 

Yderligere oplysninger

Som udgangspunkt er praktikken tiltænkt med opstart per 1. februar til juni, og med en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Dog vil der selvfølgelig være mulighed for individuelle aftaler, så det passer ind i de studiemæssige krav. Arbejdet foregår på vores kontor i Randers centrum tæt på Banegården. Der er mulighed for hjemmearbejdsdag fredage, samt fuld forståelse for deltagelse i studierelevante aktiviteter under praktikken. Hør mere om stillingen hos analysekonsulent Lea Høxbroe Jeppesen tlf. 72 26 54 01.

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til ansoegning@dcum.dk. Samtaler forventes afholdt løbende. Husk at mærke din ansøgning ’Praktik_Forår2020’.

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø  "