Spring til indhold

Job hos DCUM

STpige_rødhåret.jpg

  Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

 

 


 Kommunkationspraktikant -efterår 2020

Vil du arbejde med kommunikation på børne- og uddannelsesområdet?

Så er det måske dig, der skal være praktikant hos Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM i efteråret 2020. I din praktik hos DCUM vil du vil få mulighed for at arbejde aktivt med en bred vifte af kommunikationsopgaver  inden for børne- og undervisningsmiljøområdet. Du vil få mulighed for at sætte dine akademiske kompetencer i spil og prøve kræfter med ’virkeligheden’ ligesom du får egne ansvarsområder i kommunikationsafdelingen. Som praktikant bliver du del af DCUM- holdet i forhold til alle centrets aktiviteter, og vil samtidig imødekomme eventuelle særlige interesseområder samt dit studiets krav til praktik.

 

Din profil

  • Du er i gang med en akademisk uddannelse inden for f.eks. kommunikation, dansk eller journalistik. 
  • Du har styr på dine virkemidler og skriver fejlfrit til enhver målgruppe.
  • Du er ikke bange for selvstændigt køre en opgave fra start til slut.
  • Du kan bevare overblikket og arbejde effektivt med mange opgaver på én gang.
  • Du kan lide at sætte dig ind i nye emneområder.
  • Du har interesse for eller erfaring med at skrive artikler og debatindlæg til presse og fagmedier.
  • Du har interesse for eller erfaring med at arbejde i Umbraco (CMS).
  • Du har erfaring med Adobepakken (særligt Inddesign og Photoshop).
  • Du har evt. interesse eller erfaring indenfor fundraising til projekter.

 

Om DCUM

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Centeret producerer, bearbejder og formidler viden på forskellige måder f.eks. via undersøgelser og dialogværktøjer, så det fører til handling og udvikling, der styrker børns, elevers og studerendes trivsel og læring. Vores medarbejderstab er tværfaglig, hvor alle bidrager med hver deres faglighed i centrets fælles opgaveløsning. Hos DCUM er der højt humør i hverdagene og altid plads til faglig sparring.

 

Yderligere oplysninger

Som udgangspunkt er praktikken tiltænkt med opstart 17. august til udgangen af december, og med en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Dog vil der selvfølgelig være mulighed for individuelle aftaler, så det passer ind i de studiemæssige krav. Arbejdet foregår på vores kontor i Randers Centrum tæt på Banegården. Der er mulighed for hjemmearbejdsdag fredage, samt fuld forståelse for deltagelse i studierelevante aktiviteter under praktikken. Alt efter behov vil DCUM sørge for 50 % kørselsgodtgørelse.

Hør mere om stillingen hos analysekonsulent Lea Høxbroe Jeppesen tlf. 72 26 54 01.

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til ansoegning@dcum.dk. Samtaler forventes afholdt løbende. Husk at mærke din ansøgning ’Praktik_efterår2020’.

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø  "