Spring til indhold

Job hos DCUM

STElever_bænke.jpg

  Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

Erfaren pædagogisk konsulent 

Er du optaget af trivsel og gode undervisningsmiljøer for elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske fagkonsulent.

DCUM søger en erfaren pædagogisk konsulent, der kan bidrage til centrets mangeartede opgaver omhandlende det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.

Dine opgaver

Dine opgave vil bl.a. bestå i at rådgive skoler og uddannelsesinstitutioner i deres trivselsarbejde, herunder forebyggelse af mobning, arbejdet med motivation og elevinddragelse, de fysiske rammer, undervisningsmiljøvurderinger, trivselsmålinger etc.

Du skal omsætte og formidle viden om undervisningsmiljøer til praksis gennem bl.a. artikler, oplæg og workshops. Derudover skal du fungere både deltager og projektleder i forskellige DCUM projekter og samtidig varetage udgående konsulentopgaver.

Dit primære arbejdsområde vil være grundskoleområdet og til dels ungdomsuddannelserne, men du kan også indgå i projekter rettet mod centerets andre målgrupper.

Din profil

  • du har en relevant uddannelsesbaggrund.
  • du har målgruppekendskab fra grundskolen og måske også fra ungdomsuddannelser.
  • du har minimum 2 års erfaring fra praksis.
  • du har erfaring med projektledelse.
  • du er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler.
  • du har flair for og kan lide arbejdet i en politisk ledet organisation.

Har du erfaring med fondsansøgninger vil det være en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder

  • et job i et ambitiøst miljø, hvor vi vægter kvalitet og faglig udvikling gennem konstruktiv og anerkendende kollegial sparring.
  • en uformel arbejdsplads med plads til et godt grin.

en fast stilling med 37 t/uge i gennemsnit.

Om DCUM

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Læs mere på  www.dcum.dk

 

Yderligere oplysninger og ansøgning

Du ansættes i henhold til aftale mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, kan du kontakte souschef Bo Leervad Christensen på leervad@dcum.dk eller direktør Jannie Moon Lindskov på lindskov@dcum.dk.

 

Din ansøgning skal sendes til ansoegning@dcum.dk senest 4.august kl 12.00. I emnefeltet skriver du Pædagogisk konsulent. Vi forventer at holde samtaler i uge 32 eller 33. Tiltrædelse 1. oktober.  
Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø  "

 

 


Praktik hos Dansk Center for Undervisningsmiljø (Efterår 2019) 

Har du interesse for at arbejde indenfor børne- og uddannelsesområdet og en lyst til at omsætte viden til praksis? 

Så er det måske dig, der skal være én af de to praktikanter Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM søger i efteråret 2019. I din praktik hos DCUM vil du vil få mulighed for at indgå som en aktiv medspiller i vores undersøgelser og udvikling af materialer inden for vores kerneområde, børne- og undervisningsmiljø. Du vil få mulighed for at sætte dine akademiske kompetencer i spil og prøve kræfter med dit studium og få egne ansvarsområder. Derudover vil du få en praktik, hvor du bliver set som en del af holdet og deltager på lige fod i centerets øvrige aktiviteter, ligesom der vil blive taget højde for dine egne interesseområder samt dit studiets krav til praktik. 

Din profil 

- Du har erfaring med eller interesse for at arbejde med børne- og/eller undervisningsmiljø 

- Du er indskrevet på en humanistisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har mulighed for indgå i praktik som del af din uddannelse i efteråret 2019 

- Du har kendskab til og gerne erfaring med kvalitative og/eller kvantitative analyser og undersøgelser 

- Du har en skarp pen og har øje for målrettet formidling 

- Du kan arbejde selvstændigt, men ser en stor værdi i at samarbejde 

- Du kan lide en arbejdsplads med varierende opgaver og har lyst til at bidrage med din faglighed 

- Du er udviklingsorienteret og vægter faglig sparring og feedback 

 

Om DCUM 

DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Centeret producerer, bearbejder og formidler viden på forskellig måder f.eks. via undersøgelser og dialogværktøjer, så det fører til handling og udvikling, der styrker børns, elevers og studerendes trivsel og læring. Vores medarbejderstab er tværfaglig, hvor alle bidrager med hver deres faglighed i centrets fælles opgaveløsning. Hos DCUM er der højt humør i hverdagene og altid plads til faglig sparring.  

Yderligere oplysninger 

Som udgangspunkt er praktikken tiltænkt med opstart per 15. august til december, og med en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Dog vil der selvfølgelig være mulighed for individuelle aftaler, så det passer ind i de studiemæssige krav. Arbejdet foregår på vores kontor i Randers Centrum tæt på Banegården. Der er mulighed for hjemmearbejdsdag fredage, samt fuld forståelse for deltagelse i studierelevante aktiviteter under praktikken. 

Hør mere om stillingen hos fagansvarlig konsulent Lea Høxbroe Jeppesen tlf. 72 26 54 01. 

Ansøgning 

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til ansoegning@dcum.dk. Samtaler forventes afholdt løbende. Husk at mærke din ansøgning ’Praktik_Efterår2019’.