Spring til indhold

Vinder af Undervisningsmiljøprisen 2021: Himmerlandscentrets Idrætsefterskole

IMG_1663.jpg

Børne- og Undervisningsministeren kunne idag overbringe en glædelig nyhed til både elever og ansatte på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Blandt mere end 60 indstillede skoler havde skolen nemlig vundet Undervisningsmiljøprisen UMP 2021.    

Himmerlandscentrets Idrætsefterskole får prisen for deres arbejde med at bevare gode relationer og fællesskaber på tværs af elever gennem et efterskoleår præget af sociale restriktioner og hjemsendelse.

Skolen har på kreativ vis fundet på nye måder at udføre aktiviteter og arrangementer på, som bibeholder elevernes motivation og lyst til at være en del af skolen. Skolen har gennem Corona-året lavet arrangementer, der både rammesætter og tager ansvar for elevernes fællesskaber, og samtidig skaber nye måde at lave fjernundervisning på. Det er gjort på en måde så eleverne ikke følte sig alene, selvom de var hjemsendte pga Corona. 

I august 2021 udpegede Børne-og Undervisningsministeren tre finalister blandt mere end 60 indstillede skoler til Undervisningsmiljøprisen.

Og mandag 27.september blev spændingen så udløst og Himmerlandscentrets Idrætsefterskole blev kåret som endelig vinder.

De øvrige to finalister var Skovvangsskolen i Aarhus og Høje-Taastrup Gymnasium.

 

 

Mere om undervisningsmiljøprisen og de tre finalister

læs mere