Spring til indhold

Workshop: Helhedsorienterede studieplaner for studerende med handicap på videregående uddannelser (kun for inviterede)

STdreng_i_stol.jpg

Fokus for workshoppen er DCUMs initiativ vedrørende udvikling af planlægningsværktøjet ”Helhedsorienterede studieplaner”. Planlægningsværktøjet skal understøtte de videregående uddannelsesinstitutioner i arbejdet med studerende med fysiske eller psykiske handicap i henhold til den politiske aftale.

Formålet med workshoppen er at få indblik i praksis, dele erfaringer med og perspektiver på studieplaner og sammen udvikle idéer til, hvordan dette værktøj kan udformes, så det imødekommer de behov, der er hos de studerende, de forskellige institutionstyper og relevante ansatte.

Hvem er inviteret?

I udviklingsprocessen er det vigtigt for DCUM at inddrage de studerendes perspektiver, herunder studenterpolitiske organisationer, ungdomsforeninger og andre interesseorganisationer, der beskæftiger sig med studerende med psykiske eller fysiske handicap specifikt på de videregående uddannelser.

Det er ligeledes vigtigt for DCUM at inddrage de forskellige institutionstyper: universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier, kunstneriske og maritime uddannelsesinstitutioner. Hertil både studievejledere, SPS-vejledere samt andet administrativt personale, der beskæftiger sig med dispensationspraksis.

Vi afholder derfor to forskellige workshops:

  • Én, der målretter sig de studerendes perspektiver d. 23/8
  • Én, der målretter sig institutionerne og de ansattes perspektiver d. 24/8

Begge workshops finder sted fysisk på Comwell Middelfart fra kl. 10:00 – 14:30.

Adressen er Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Program

Dagen vil være præget af vidensdeling, idégenerering og udviklingsprocesser i forhold til de helhedsorienterede studieplaner – både i fællesskab og gennem øvelser i mindre arbejdsgrupper.

Et detaljeret program vil blive sendt til deltagerne, når datoen nærmer sig.

Tilmelding

Tilmelding til workshoppen skal ske senest d. 11/8 og foregår nederst på siden.

BEMÆRK: Begge workshops er forbeholdt deltagere, der på forhånd har fået en invitationsmail.
I invitationsmailen er det fremhævet, hvilken dato du bedes tilmelde dig.

Hvis du har særlige behov, som vi skal være opmærksomme på og/eller tage hensyn til på workshoppen, kan du skrive det, når du tilmelder dig nederst på siden. 

Kontakt

Siv Krog – udviklingskonsulent

Mail: krog@dcum.dk

Telefon: +45 73545431Tilmelding workshop: Helhedsorienterede studieplaner for studerende med handicap på videregående uddannelser (kun for inviterede)Når du tilmelder dig dette, accepterer du samtidig, at vi gemmer dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig informationer ifm. workshoppen. Du kan læse mere HER.