Spring til indhold

Webinar: Lær at behandle klager over mobning

SMdreng_lærerSkak.jpg

WEBINARET ER AFHOLDT - tak for den store interesse.

Se eller gense webinaret:

 

Webinar om håndtering af klager over mobning eller lignende

Dette lille morgen-webinar vil klæde deltagerne på til at behandle klager. Hvad er klagesagens fokus, hvilke formalia kræver loven og hvad er klagers rolle contra klassens? Og til de skoler, der behandler klager selv, har vi nogle erfaringer med fra andre skolers klagebehandling, som I kan tage med hjem.

I oplægget kommer vi også ind på roller og ansvar. Der vil være mulighed for at stille generelle spørgsmål til klagebehandling.   

Webinaret er nummer to i denne serie, men vil kunne følges selvstændigt. Webinar 1 handlede om skolers håndtering af mobning eller lignende. 

Webinaret holdes af Heidi Johannesen, som er er juridisk ansvarlig for Den Nationale Klageinstans mod Mobning. Desuden deltager Marianne Laflor, der er pædagogisk konsulent på mobbeområdet hos DCUM.

Webinaret henvender sig til forvaltningspersoner og bestyrelser (på private skoler), som har ansvaret for at behandle klager, herunder også skoleledere på alle grundskoler og ungdomsuddannelser, hvis opgaven er delegeret til dem. 

Værd at vide!

Det er gratis at deltage i webinaret. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på forhånd.

Når du tilmelder dig, får du tilsendt et link, som giver dig adgang til webinaret - vi sender også en opfølgende mail til dig dagen inden.

Oplægget webinaret slutter kl. 9.00 men der vil være mulighed for at stille og få svar på ekstra spørgsmål frem til kl. 9.15.

Webinaret bliver optaget, så du har mulighed for at se eller gense webinarerne. 

Du modtager en opfølgende mail nogle dage efter webinaret som indeholder de slides som blev brugt i webinaret samt link til optagelsen.

 

Tilmeld dig webinaret via formularen nederst på denne side. Ved tilmelding får du tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret med. 

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM.