Spring til indhold

Webinar 4: Træf kloge valg og test i praksis før du bygger dit undervisningsmiljø

WEBI4_TestSomEnDelAfProcessen.JPG

Træf kloge valg og test i praksis før du bygger dit undervisningsmiljø

Er afholdt: Tak for den store interesse!

Dette webinar er nummer fire i rækken af fire, der indeholder fotos, viden og gode råd til skoleledere, der står overfor en skolerenovering eller nybyggeri.

Vi har besøg af Vivian Møberg, der er Skoleleder på Vestre Skole i Billund kommune. Hun har i forbindelse med renovering af den smukke Vestre Skole testet nedhængt lys over gruppeborde og tæpper i undervisningslokaler. Formålet var at undersøge om disse tiltag kunne dæmpe støj og skabe et bedre læringsmiljø for eleverne. Hør hende fortælle om resultaterne på webinaret og hvad det har betydet for de efterfølgende beslutninger i renoveringen af skolen.

Vivian slutter af med 3 gode råd om at teste nye tiltag i 1:1 til skoleledere, der står overfor renovering eller nybyggeri af skolen.

Annika og Mette er værter og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret tager 30 minutter. Hvis der efterfølgende er flere spørgsmål, holder vi mødet åbent i yderligere 15 minutter for de, der har lyst til at forsætte diskussionen.

Ved tilmelding får du tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret med. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM.

Webinaret er overstået, men kan ses på følgende link: Webinar 4