Spring til indhold

Webinar 3: Når eleverne selv bygger deres undervisningsrum

WEBI3_Tønder_eleverByggerSelv.jpg

Når eleverne selv bygger deres undervisningsrum

Er afholdt: Tak for den store interesse!

Dette webinar er nummer tre i rækken af fire, der indeholder fotos, viden og gode råd til skoleledere, der står overfor en skolerenovering eller nybyggeri.

Vi har besøg af Lone Androsof Sørensen der er lærer på Tønder Distriktsskole - Overbygningsskolen i Tønder Kommune – og vinder af året undervisningsmiljø pris på 100.000 kr. i 2019.

Hun fortæller hvordan hun sammen med sine elever og deres forældre har flyttet de klassiske borde og stole i kælderen og sammen med eleverne bygget det undervisningsmiljø, som de mener er det bedste undervisningsmiljø for dem. Lone fortæller om betydning af indretning for undervisningsmiljøet, og om de forhindringer og succeser hun har mødt undervejs.

Lone slutter af med 3 gode råd om at skabe undervisningsmiljø med eleverne til skoleledere der står overfor renovering eller nybyggeri af skolen.

Annika og Mette er værter og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret tager 30 minutter. Hvis der efterfølgende er flere spørgsmål, holder vi mødet åbent i yderligere 15 minutter for de, der har lyst til at forsætte diskussionen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM

Webinaret er overstået, men kan ses på følgende link: Webinar 3