Spring til indhold

Webinar 2: Skab værdi i dit byggeprojekt - tænk ibrugtagning ind fra start

WEBI2_ibrugtagning.jpg

Webinar 2: Skab værdi i dit byggeprojekt - tænk ibrugtagning ind fra start

Er afholdt: Tak for den store interesse!

Dette webinar er nummer to i rækken af fire, der indeholder fotos, viden og gode råd til skoleledere, der står overfor en skolerenovering eller nybyggeri.

Vi har besøg af Lene Vestervang Olesen, der fortæller om sine erfaring med ibrugtagning af skoler, der har været igennem en renovering eller er nybyggede. Hun har gennem flere år spillet en central rolle i udvikling af moderne og tidssvarende skoler og læringsmiljøer i Aarhus kommune til stor inspiration for kommuner og skoler i hele Danmark. 

Lene fortæller om hvordan hun i Aarhus kommune helt konkret har arbejdet med ibrugtagning. Hun fortæller om den værdi, det giver for undervisningsmiljøet, når det bliver tænkt ind fra start.

Lene slutter af med 3 gode råd om Ibrugtagning til skoleledere der står overfor renovering eller nybyggeri af skolen.

Annika og Mette er værter og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret tager 30 minutter. Hvis der efterfølgende er flere spørgsmål, holder vi mødet åbent i yderligere 15 minutter for de, der har lyst til at forsætte diskussionen.

Ved tilmelding får du tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM.

 

Webinaret er overstået, men kan ses på følgende link: Webinar 2