Spring til indhold

Webinar 1: Betydning af pædagogisk vision for et succesfyldt byggeri

3.JPG

 Betydning af pædagogisk vision for et succesfyldt byggeri

(Begivenheden er overstået, tak for jeres store interesse)

Dette webinar er det første i rækken af fire, der indeholder fotos af skoler, viden og gode råd til skoleledere, der står overfor en skolerenovering eller nybyggeri.

Vi har besøg af Søren Kold Madsen, der er skoleleder på Grindsted Skole i Aalborg Kommune. 

Søren fortæller om det skolebyggeprojekt han har været en del af og hvordan den pædagogiske vision var styrende for udformning af skolen. Her arbejdede de blandet andet under sloganet Dit næste sted er dit bedste læringssted. Allerede fra start valgte de at fjerne borde og stole fra undervisningslokalerne og på den måde udfordre vanetænkning og fremme en ny hverdag med flere forskelligartede læringssteder. Personale, elever og forældre var på forskelligvis involveret hele vejen igennem byggeriet.

Søren slutter af med 3 gode råd om betydningen af pædagogisk vision for det byggede undervisningsmiljø til skoleledere der står overfor renovering eller nybyggeri af skolen.

Annika og Mette er værter og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret tager 30 minutter. Hvis der efterfølgende er flere spørgsmål, holder vi mødet åbent i yderligere 15 minutter for de, der har lyst til at forsætte diskussionen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM

 

Webinaret er overstået, men kan ses på følgende link: Optagelse af webinar 1