Spring til indhold

konference: Værktøjer til godt skolebyggeri

åbne_vinduer

Når vi skal i gang med at bygge eller ombygge en skole er det vigtigt, at vi stiller os selv de rigtige spørgsmål fra begyndelsen af projektet. På denne konferencedag lancerer vi Bygherreforeningens dialogværktøjer til skolebyggeri. Vi sætter fokus på, hvordan vi kan bygge og renovere skoler, så de lever op til undervisningen i det 21. århundrede. Og hvordan vi bygger skoler, som kan tilpasses tidernes skiftende krav om gode læringsmiljøer og nye undervisningsformer, samtidig med at vi har fokus på et godt undervisningsmiljø og elevernes trivsel.

læs mere og tilmeld


Klasserumsberegner – tjek størrelsen på dit klasselokale

Klasserumsberegneren kan vise om det klasselokale, du undervises- eller arbejder i overholder kravene til rumindhold i bygningsreglementerne. Kravene er 6 kubikmeter luft pr. elev og 12 kubikmeter luft pr. lærer/pædagog, når der samtidig etableres effektiv ventilation.
 
Ved at indtaste længde, bredde, højde samt antallet af lærere og elever, vil beregneren fortælle om lovens krav til kubikmeter luft pr. person overholdes. 

Lovkravende til loftshøjde er minimum 2,5 m, og loftshøjde over 4 m tæller ikke med i beregningen.

Kubikmeter luft pr. elev

0 m3

0 m3

18 m3

Vil du vide mere om hvordan I smartest udnytter jeres fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på en pædagogisk og inddragende måde?

Hos DCUM frigiver vi alle vores materialer gratis.

Men vi har også ud-af-huset aktiviteter, hvor vi tager ud og hjælper jer. Klik her og læs mere om alt det vi tilbyder, og kontakt os endeligt for en uforpligtende snak om jeres behov.

Lær mere
DCUM #3 Jammerbugt low (24 of 56).jpg