Spring til indhold

Konference om fremtidens skole og læringsrum

_MG_1478 copy2.jpg

Projektorienteret undervisning, bevægelse, inklusion, 21st century learning skills, udeskole, teknologiforståelse - begreberne er mange, når vi taler om fremtidens skole, og fremtidens undervisning skal kunne rumme mange ting. Men hvordan skal vi tilrettelægge fremtidens læringsrum? Og hvad er det for en type skole og undervisning, de skal danne rammen for? Få alle svarene på Nohrcons årlige konference om skolebyggeri!

 

GÅ IKKE GLIP AF NOHRCONS ÅRLIGE KONFERENCE OM SKOLEBYGGERI!

Kom med på denne helt særlige konferencedag, hvor vi for 12. år i træk indbyder til videndeling og debat om fremtidens skole og læringsrum! Nohrcons konference om skolebyggeri er en del af den årlige temauge om fremtidens skole og læringsrum, hvor du kan vælge at deltage på flere spændende konferencer og studieture – heriblandt om indeklima og byggeri/indretning af børneinstitutioner og universiteter m.m. Find et overblik længere nede på denne side.

Hvorfor bør du deltage?

På Nohrcons skolekonference bliver du opdateret på den nyeste viden. Du får mulighed for at høre om og lære af andres erfaringer, så du kan bygge videre på dem i dine egne projekter med skolebyggeri og indretning.

 

Den årlige konference om skolebyggeri bevæger sig i spændingsfeltet mellem pædagogik, arkitektur og indretning, og fungerer samtidig som netværksforum og giver grobund for en spændende dialog på tværs af faggrænser.

 

Kåring af Årets skolebyggeri

D. 15. juni kårer vi Årets skolebyggeri – og du vil få en præsentation af vinderprojektet på vores hovedkonference om byggeri af fremtidens skole den 7. oktober 2020. Du kan allerede nu indstille projekter til prisen – læs mere om Nohrcons skolekåring.

læs mere


Tilsyn med undervisningsmiljøet

Som tilsynsmyndighed vil DCUM arbejde for at sikre et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø for alle elever og studerende, som er omfattet af undervisningsmiljøloven. 

DCUM anser inddragelse af elever og studerende i skolens arbejde med undervisningsmiljøet som en forudsætning for at skabe et godt undervisningsmiljø. Tilsynet bestræber sig derfor på, at elevernes og de studerendes stemme bliver hørt i alle tilsynssager.

læs mere
20070425-027.jpg

DCUM Webinar-række: Fysisk og Æstetisk undervisningsmiljø

Skoleledere fortæller om deres erfaringer med det byggede undervisningsmiljø. Det er alt fra betydningen af den pædagogiske version, til hvordan man træffer kloge valg ved at teste før man bygger. 

Se vores webinar og få gode råd direkte fra skoleledere der står overfor renovering eller nybyg af deres skole.

 

Webinar 1: Betydning af pædagogisk vision for et succesfyldt byggeri

Webinar 2: Skab værdi i dit byggeprojekt - tænk ibrugtagning ind fra start 

Webinar 3: Når eleverne selv bygger deres undervisningsrum

Webinar 4: Træf kloge valg og test i praksis før du bygger dit undervisningsmiljø

webinar_foto_2020.png