Spring til indhold

Webinar: Lær at håndtere mobning med 'de nye' mobberegler.

SMPiger_skriver

WEBINARET ER AFHOLDT - tak for den store interesse.

Se eller gense webinaret 

Webinar om håndtering af mobning eller lignende

I dette webinar fortæller DCUM, hvornår I som skole skal lave en handlingsplan mod mobning eller lignende. Vi ser også på, hvad skal man holde øje med og hvilke andre opgaver skolen har i den forbindelse. Hvordan laver man en plan for fællesskabet, hvis man ser, at det kun er enkelte elever, der er pressede eller giver problemer? Og hvad ligger der i, at ”berørte” elever og forældremyndighedsindehavere skal informeres?

I oplægget kommer vi også ind på roller og ansvar. Der vil være mulighed for at stille generelle spørgsmål.

Webinaret har en efterfølger, men kan følges selvstændigt. Webinar 2 handler om klagebehandling.

Webinaret holdes af Marianne Laflor, der er pædagogisk konsulent på mobbeområdet hos DCUM og Heidi Johannesen, som er juridisk ansvarlig for Den Nationale Klageinstans mod Mobning.

Webinaret henvender sig hovedsageligt til skoleledere på alle grundskoler og ungdomsuddannelser, men også til andre, der har interesse for håndtering af mobning i skolen, f.eks. forvaltningspersoner, der ønsker at koordinere kommunens indsatser, medlemmer af skolers bestyrelse, der ønsker viden for at kunne fastsætte skolens rammer eller antimobbestrategi, eller ressourcepersoner på skoler eller i PPR.

Værd at vide!

Det er gratis at deltage i webinaret. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på forhånd.

Når du tilmelder dig, får du tilsendt et link, som giver dig adgang til webinaret - vi sender også en opfølgende mail til dig dagen inden.

Oplægget webinaret slutter kl. 9.00 men der vil være mulighed for at stille og få svar på ekstra spørgsmål frem til kl. 9.15.

Webinaret bliver optaget, så du har mulighed for at se eller gense webinarerne. 

Du modtager en opfølgende mail nogle dage efter webinaret som indeholder de slides som blev brugt i webinaret samt link til optagelsen.

 

Tilmeld dig webinaret via formularen nederst på denne side. Ved tilmelding får du tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret med. 

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på viden om undervisningsmiljø, arrangementer, netværk, ydelser og kommende webinarer fra DCUM.