Spring til indhold

Dansk Trivselsforum 2021- motivation og trivsel på ungdomsuddannelserne

WEBBILLEDE_FÅPLADSER2.png

Dansk Trivselsforum er tilbage i 2021 - skab motiverede og engagerede elever på ungdomsuddannelserne!

OBS - kun 20 pladser tilbage - først til mølle - OBS

For femte gang samler vi 300+ deltagere til Dansk Trivselsforum i Odense. Vi kaster denne gang opmærksomheden på ungdomsuddannelserne og elevernes oplevelse af indflydelse, engagement og motivation, for det er de tre ting der skal øge trivsel og mindske frafald og fravær - uanset hvilken ungdomsuddannelse der er tale om.

På Dansk Trivselsforum 2021 slår DCUM og Ungdomsbureauet viden, erfaring og pjalter sammen, i denne nationale konference under temaet ’indflydelse, motivation og engagement blandt elever på ungdomsuddannelser’. Når dagen er omme, tager du helt konkret viden og forslag med hjem til, hvordan du skaber engagerende undervisningsmiljøer på netop din ungdomsuddannelse. Undervisningsmiljøer som styrker trivslen, svækker frafaldet, og giver unge et boost til deres demokratiske selvtillid.

Vi har sat et stærkt hold i år hvor Dansk trivselsforum for første gang arrangeres i samarbejde med Ungdomsbureauet.

Tilmelding nederst på siden

Glæd dig til et inspirerende og læringsfyldt program, med både videns-input fra forskerverdenen og helt konkrete nedslag i ungeliv, hvor vi får førstehåndsberetninger om hvad der følges motiverende, vigtigt og rigtig motiverende når man er ung. På Dansk Trivselsforum 2021 kan du blandt andet møde Søren Østergaard, Jonas Lieberkind, Hans Henrik Knoop og en række unge mennesker med noget på hjerte. Vi har desuden sammen med Ungdomsbureauet tilsat små overraskelser i løbet af dagen...

 

Hent Dansk Trivselsforum 2021 programmet her:

 

Deltagertgebyret på 495,- (ekskl moms) dækker udover hele dagens program også diverse pausedrikekvarer, kaffe, kage og frokost.

 

Der er kun 20 pladser tilbage. Tilmeld dig her...(først til mølle)Deltageroplysninger

Faktureringsoplysninger

faktura på deltagergebyr (495,- ekskl moms) sendes til nedenstående

* = skal udfyldes