Undervisningsmiljøprisen - UMP

Nuværende størrelse: 100%

Print Send til en ven Del på Facebook

Har I et godt undervisningsmiljø? Så kan I vinde 50.000 kr. til at gøre det endnu bedre!

Hvert år uddeler ministeren 2 x 50.000 kr. til ansøgere, der har gjort en særlig indsats for at skabe og opretholde et godt undervisningsmiljø. 

Undervisningsmiljøprisen - UMP
Undervisningsmiljøprisen gives til en klasse, årgang, lærergruppe, skole eller et uddannelsessted, der har gjort en særlig indsats for elevernes eller de studerendes undervisningsmiljø. Den særlige indsats kan både vedrøre det fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø.

Hvem kan søge?
UMP kan søges af en skoleklasse, en elevårgang, et elevråd, en lærergruppe eller en kombination af disse. Prisen kan også søges af en hel skole eller et studiested. Prisen kan ikke søges af enkeltpersoner.

Hvordan søger man?
UMP kan søges hvert år. Næste chance for at vinde prisen er i 2017.

Information omkring ansøgningsproceduren offentliggøres her på siden i løbet af sommeren 2016.

På baggrund af indkomne ansøgninger udvælger og indstiller DCUM vinderkandidater til Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling.

> Se hvem der vandt i 2016.

UMP og DCUM
DCUM ser Undervisningsmiljøprisen i en naturlig sammenhæng med det oplysnings-, informations- og formidlingsarbejde centret udfører for at fremme udviklingen af et godt undervisningsmiljø på alle landets skoler og uddannelsessteder. Elevernes og de studerendes muligheder for udvikling og læring er helt afhængig af et godt undervisningsmiljø, hvor de selv er engagerede aktører sammen med ledelsen og underviserne.

Har du spørgsmål vedrørende Undervisningsmiljøprisen, så send en mail til umpatdcum [dot] dk eller ring til DCUM på +45 72 26 54 00.