Forældretelefonen

Nuværende størrelse: 100%

Print Send til en ven Del på Facebook

På ForældreTelefonen kan forældre og andre voksne ringe og få rådgivning om børn og unge i alle aldersgrupper. Du kan ringe, uanset om problemerne er store eller små. Alle kan være i tvivl, være bekymrede eller have behov for én at vende nogle overvejelser med.

Info

ForældreTelefonen har åbent:

Mandag til torsdag fra kl. 12.00 til kl. 21.00.
Fredag er telefonen åben fra kl. 12.00 til kl. 19.00.

Ring på 35 55 55 57.

ForældreTelefonen, der er oprettet af Børns Vilkår, tilbyder anonym rådgivning. ForældreTelefonen lytter, spørger ind til det, der er svært og strukturerer samtalen. ForældreTelefonen hjælper dig til at afklare problemerne og giver ideer til, hvordan de kan løses. Det er altid barnets tarv, der i fokus i den problemstilling, du definerer.

Børns Vilkår vil gerne fungere som med- og modspiller i forældreskabet. På ForældreTelefonen rådgives ud fra en grundlæggende holdning om, at forældre forsøger at gøre det bedste for deres børn. Men nogle gange kan tingene gøres anderledes. I samtalen tages der derfor udgangspunkt i dine muligheder for at skabe konkrete forandringer.
 
Rådgiverne på ForældreTelefonen er voksne fagpersoner med uddannelse og erfaring inden for børneområdet. Det er socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykologer og sygeplejersker.