Spring til indhold

Job hos DCUM

STPige_orange.jpg

Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø.   DCUM har adresse i Randers.


 

Studentermedhjælper med kommunikationsprofil  

 Er du god til at skrive? Har du tidligere arbejdet i CMS-systemer? Og interesserer du dig for gode børne- og undervisningsmiljøer? Så er det måske dig, der skal være den nye studentermedhjælper hos Dansk Center for undervisningsmiljø (DCUM).

Om DCUM

Vi er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM medvirker til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud.

Du kan læse mere om os på http://www.dcum.dk

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper hos DCUM får du en række forskellige kommunikative opgaver, som primært består i at hjælpe vores kommunikationskonsulent med de mange spændende opgaver der ligger på hans bord.   

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en skarp pen og forstår at vinkle en historie
  • har erfaring med at arbejde i CMS, herunder Umbraco
  • er kommunikativ, kreativ og har et talent for at gøre det svære enkelt
  • kan læse korrektur

 Derudover er det en fordel, hvis du:

  • har erfaring med eller interesse for børn og unges trivsel
  • har flair for grafisk design og er velbevandret i diverse Adobe-programmer
  • har interesse for strategisk arbejde med sociale medier

Om dig

Du er i gang med en akademisk uddannelse inden for f.eks. kommunikation, dansk eller journalistik. Det vigtigste er, at du brænder for kommunikation, har lyst til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet og har en skarp pen, når videnskabelige tekster skal målrettes og vinkles til en bred modtagergruppe. Derudover har du et godt overblik og er hurtig til at se, hvor du kan gå til hånde. Du kan arbejde målrettet, selvstændigt og effektivt. Du kan lide at sætte dig ind i nye opgaver og emneområder, og så er du overordentligt dygtig til dansk, grundig med dine ting og udtrykker dig klart og tydeligt på skrift.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi forventer en arbejdstid på mellem 10-15 timer pr. uge, hvilket kan aftales individuelt. Mulighed for delvist at arbejde hjemme kan aftales. Opstart omkring august/september.  

Hør mere om stillingen hos kommunikationskonsulent Christian Rudbeck på tlf. 722 654 04 eller centerleder Jannie Moon Lindskov på tlf. 722 654 05.  

Ansøgning

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til ansoegning@dcum.dk senest den 1. august. Husk at mærke din ansøgning ’Studentermedhjælp’.


 

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø"