Spring til indhold

Job hos DCUM

STPige_orange.jpg

Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

 

Studentermedhjælper med stærke kvantitative kompetencer

Er du interesseret i at gennemføre undersøgelser på børne- og uddannelsesområdet, og har du lyst til at omsætte viden til praksis?

Så er du måske Dansk Center for Undervisningsmiljøs (DCUM) nye studentermedhjælper. Som en del af DCUM vil du indgå som en aktiv medspiller i vores undersøgelser og udvikling af materialer inden for vores kerneområde: børne- og undervisningsmiljø. Du vil få mulighed for at sætte dine akademiske kompetencer i spil og prøve kræfter med din faglighed og få egne ansvarsområder.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper hos DCUM får du en række forskellige opgaver som primært består i at hjælpe vores analysekonsultenter med de mange spændende opgaver der løbende kommer ind ad døren. En af dine hovedopgaver bliver at være med til at evaluere implementeringen og effekten af DCUMs undervisningmateriale Perspekt 2.0. Desuden vil der forekomme diverse ad hoc opgaver, såsom pakning og udsendelse af materialer og breve.

Vi lægger vægt på at du:

  • har erfaring med kvantitative undersøgelser og analyser
  • formår at omsætte og formidle data til forskellige målgrupper
  • har erfaring med eller interesse for at omsætte viden til konkrete praksisnære værktøjer
  • har interesse for børn og unges trivsel

Derudover er det en fordel hvis du:

  • har erfaring med eller kendskab til kvalitative analyser og interviews
  • kendskab til SurveyXact

Om dig

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse, gerne på starten af din kandidat. Det vigtigste er at du har lyst til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet, har en interesse for at omsætte tal til tekst og kan lide at sætte dig ind i nye opgaver og emneområder. Du trives med varierende opgaver og er hurtig til at se hvor du kan gå til hånde. Du kan arbejde målrettet og effektivt, både selvstændigt og sammen med dine kollegaer, og så er du grundig med dit arbejde.

Om DCUM

Vi er et uafhængigt statsligt videnscenter der hører under Undervisningsministeriet, og som i øjeblikket består af 20 ansatte. DCUM medvirker til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. DCUMs kontor ligger i Randers C, tæt på både Banegården og Randers busterminal. Du kan læse mere om os her på sitet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi forventer en arbejdstid på mellem 10-15 timer pr. uge hvilket kan aftales individuelt. Mulighed for delvist at arbejde hjemme kan aftales. Opstart september 2018.

Hør mere om stillingen hos udviklingskonsulent Helene Borgholm på borgholm@dcum.dk eller direktør Jannie Moon Lindskov på lindskov@dcum.dk.

Send en kort ansøgning med dit CV i én pdf-fil til ansoegning@dcum.dk senest den 6.8. Husk at mærke din ansøgning ’Studentermedhjælper’.

 

 


 

 

 

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø"