Spring til indhold

Job hos DCUM

STPige_orange.jpg

Her kan du se aktuelle job-opslag fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. DCUM har adresse i Randers.


 

Kommunikationspraktikant til Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM)

Interesserer du dig for at formidle akademisk viden på en kreativ og fængslende måde? Synes du at det kunne være spændende at lave alsidig kommunikation om børne- og uddannelsesområdet? Har du lyst til at komme væk fra bøgerne og sætte din faglighed på prøve i den virkelige verden?

Så er det dig DCUM mangler som sin kommunikationspraktikant i foråret 2018. Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag med udgangspunkt i centerets aktuelle opgaver kombineret med dine personlige interesser og faglige kompetencer. Din primære opgaver bliver at være med til at formidle DCUMs kerneområde, børne- og undervisningmiljø, til forskellige målgrupper. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationskonsulent, samtidig med at du kommer til at indgå i et tværfagligt miljø for at løse de forskellige opgaver og udfordringer som er en del af centerets dagligdag.

Om dig

  • Du er i gang med din kandidat på en relevant kommunikationsuddannelse (virksomhedskommunikation, retorik, dansk, medievidenskab, cand. public, eller lign.).
  • Du er god til at skrive tekster der fanger din modtager, og du har en forståelse for at tilpasse dit sprog så din formidling rammer DCUMs forskellige målgrupper.
  • Du trives med mange forskellige typer af opgaver, både rutineopgaver og specifikke projekter.
  • Du har mod på selv at tage initiativ og tænke i alternative formidlingsbaner.
  • Du arbejder lige så godt på egen hånd, som du samarbejder med andre.
  • Du har gerne erfaring med at arbejde i CMS-systemer, herunder Umbraco, og erfaring med Adobes værktøjer, særligt InDesign.

Om DCUM

Dansk Center for Undervisningsmiljø er et uafhængigt, statsligt videnscenter der hører under Undervisningsministeriet. DCUMs mission er at sikre et godt fysisk, psysisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle danske uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. DCUMs kontor ligger i Randers, og centeret består i øjeblikket af 20 ansatte.

Du kan læse mere om DCUM her på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Vi forestiller os som udgangspunkt at dit praktikophold varer et helt semester med start d. 1. februar 2018, men vi er fleksible i forhold til praktikbetingelserne på din uddannelse. Arbejdstiden vil være omkring 37 timer per uge med mulighed for at arbejde hjemmefra om fredagen.

Hvis du har lyst til at DCUM skal være stedet for dit praktikophold, så send en kort ansøgning samt dit CV i en samlet pdf-fil til ansoegning@dcum.dk. Mærk din ansøgning ’Praktikant Forår 2018’. Ansøgningsfristen er d. 30. oktober, og vi afholder samtaler d. 1. november.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jannie Moon Lindskov på tlf. 72 26 54 05 eller kommunikationskonsulent Christian Rudbeck på tlf. 72 26 54 04.

Helene2.png
Helene Borgholm
Udviklingskonsulent, DCUM

"En fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, spændende opgaver og chancen for at være med til at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljø"