Spring til indhold

Workshop: Sammen mod mobning!

SM2pigerbagdreng.jpg

Mobning har i flere årtier været på dagsordenen hos forældre, pædagoger, lærere, skoleledere og politikere. Man samarbejder om indsatser i undervisning, fritid og forsøger gennem lovpligtige tiltag at regulere og mindske mobning blandt børn. Ofte er man optaget af spørgsmål som: Hvad er mobning? Hvordan laver vi en antimobbestrategi? Hvorfor opstår der mobning i nogle klasser og ikke i andre klasser? Hvorfor oplever forældre til børn i mobbesituationer, at skole-hjemsamarbejdet ofte ikke indfrier forventninger til fælles indsatser?

Hos Dansk Center for Undervisningsmiljø og VIA University College er vi optagede af, hvordan vi kan medvirke til at kvalificere samarbejdet mellem skolens aktører om at håndtere situationer, der opstår, når der er mobning på spil. For at styrke vores indsatser har vi brug for at være i tæt samarbejde med elever, forældre og ansatte i skolens praksis. I inviteres derfor til workshop: Sammen mod mobning

Formålet er at inspirere og motivere skolebestyrelsesmedlemmer, klasserådsmedlemmer, forældre, lærere, skolepædagoger og ledere til at skabe nye muligheder i samarbejdet mod mobning.

>dagens program

>tilmelding 

Workshop: Sammen mod mobning