Spring til indhold

Uddannelsesdebatten

SMPige_drengExt.jpg

Uddannelsesdebatten henvender sig til alle med interesse for uddannelse. Det være sig indenfor dagtilbud, daginstitutioner, grundskolen, ungdomsuddannelserne og/eller de videregående uddannelser. Det vil sige forældre, elever, studerende, pædagoger, lærere, ledere, rektorer, undervisere, forskere, nationale, regionale og kommunale politikere, erhvervsledere, forskellige interesseorganisationer. m.m.

Uddannelsesdebatten prioriterer folkeoplysning og fællesskab og skal i følge sit formål sikre, at alle med interesse i uddannelse har mulighed for at få mere viden, samt komme i dialog med andre om emnet.

Uddannelsesdebatten tilbyder gratis oplæg af nationale og internationale forskere, workshops af forskellige organisationer, samt debatter og er det eneste uddannelsesfolkemøde i Danmark som på tværs af faggrupper sikrer dialog og debat om relevante uddannelsespolitiske spørgsmål.

Uddannelsesdebatten skal være med til udvikling i det nordvestjyske område, samt skabe opmærksomhed om skolebyen Nørre Nissum.

læs mere