Hvem har fortjent 100.000 kr?

Nuværende størrelse: 100%

Print Send til en ven Del på Facebook

Kampen om Undervisningsmiljøprisen - UMP 2017 er igang.

Hvert år uddeler Ministeren for Børn, Undervisning og Ligestilling 100.000 kr kr. til en skole eller et studiested, som har gjort en særlig indsats for at skabe og opretholde et godt undervisningsmiljø. Indstil din kandidat idag!

UMP hvad?
Undervisningsmiljøprisen UMP tilfalder en person, klasse, årgang, lærergruppe, personalegruppe, skole eller et uddannelsessted, som gør en særlig indsats for elevernes eller de studerendes undervisningsmiljø. Den særlige indsats kan både vedrøre det fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. De 100.000 kr. tilfalder skolen/studiestedet.

Hvem ?
Alle kan indstille og alle kan indstilles. Kender du én som fortjener anerkendelse for sin indsats for undervisningsmiljøet, så kan du indstille vedkommende til UMP 2017 og 100.000 kr her.

Hvornår?
Indstilling af vinderkandidater til UMP 2017 er åben indtil 1. november 2016. Vinderen afsløres på skolernes nationale trivselsdag den første fredag i marts 2017.

På baggrund af indkomne indstillinger udvælger og foreslår DCUM vinderkandidater til Ministerien for Børn, Undervisning og Ligestilling.

 

Indstil en kandidat til UMP 2017 

 

UMP og DCUM
DCUM ser Undervisningsmiljøprisen i en naturlig sammenhæng med det oplysnings-, informations- og formidlingsarbejde centret udfører for at fremme udviklingen af et godt undervisningsmiljø på alle landets skoler og uddannelsessteder. Elevernes og de studerendes muligheder for udvikling og læring er helt afhængig af et godt undervisningsmiljø, hvor de selv er engagerede aktører sammen med ledelsen og underviserne.

Har du spørgsmål vedrørende Undervisningsmiljøprisen UMP, så send en mail til umpatdcum [dot] dk eller ring til DCUM på +45 72 26 54 00.